Selected for 200 best digital artists worldwide 2021/22 Selected for 200 best digital artists worldwide 2022/23

Als geboren en getogen Westlander ben je al gauw verbonden met de tuinbouw. Mijn vader werkt bijvoorbeeld voor Selecta One, een veredelaar in de sierteelt. Als kind speelde ik vaak met mijn broer en zusje 'op de tuin' in het weekend.

Een aantal jaar geleden ben ik bij reclamebureau Flint aan de slag gegaan en stroomde later door in zusterbedrijf TuinbouwCommunicatie. Dat is het punt geweest waar ik écht met tuinbouw te maken kreeg. In deze ruim zeven jaar ontmoet je veel mensen, zie je veel bedrijven en ontdek je dat de tuinbouw een kleine en hechte club is.

Veel gezichten zie je vaak op evenementen of in de vakbladen. Zo ook Maren Schoormans die ik eigenlijk alleen maar kende van gezicht en naam. Ik wist wel waar hij werkte, maar we hadden elkaar nooit echt gesproken. Hij stuurde mij een mailtje voor een mooie nieuwe profielfoto en ik wilde hem natuurlijk graag fotograferen. We raakten aan de praat en pas dan zie je hoeveel raakvlakken je eigenlijk hebt. Deze foto sprong er tijdens het beoordelen van de foto's echt uit en wordt ook gebruikt als profielfoto.