Over Glenn Mostert

Ik ben Glenn Mostert, zelfstandig fotograaf uit Naaldwijk met een specialisme in portretten. Deze creatieve portretten lopen uiteen van sport tot bruidsportretten en van stelletjes tot families. Ik hou ervan om robuuste en stoere fotografie te maken. Ook mijn collega fotografen kan ik met mijn brede kennis in Photoshop helpen met het retoucheren van hun foto's.

Achtergrond

Ik heb geen opleiding gedaan in fotografie, maar ben van oorsprong grafisch vormgever. Het fotografie virus heb ik te pakken gekregen toen ik tijdens mijn opleiding op het Grafisch Lyceum mocht stage lopen. Dat deed ik bij Hans Textiel, een winkelketen in mode. Ik maakte daar de wekelijkse krantjes op en omdat Hans Textiel alle fotografie binnenshuis deed mocht ik daar ook mee aan de slag. De werkzaamheden bestonden uit productfotografie en modefotografie. Sindsdien ben ik altijd op zoek naar nieuwe technieken, fotografie tutorials, vakbladen noem maar op! 

Deze twee disciplines hebben ervoor gezorgd dat ik voor en bij diverse uitgevers en reclamebureau's heb gewerkt. Ik combineer de grafische vaardigheden met de fotografie en andersom. Dat doe ik nu nog steeds. Momenteel ben ik part-time in dienst bij KAS TuinbouwCommunicatie, een uitgever in de (inter)nationale glastuinbouwsector. Met mijn eigen bedrijf richt ik mij vooral op portretfotografie en bij KAS komen eigenlijk alle aspecten van fotografie aan bod.