Over Glenn Mostert

Ik ben Glenn Mostert, commercieel editorial-, portret- en reclamefotograaf uit Naaldwijk. Ik hou ervan om robuuste en stoere fotografie te maken. Deze foto's maak ik voor o.a. magazines, website, brochures en reclamecampagnes. Ook mijn collega fotografen kan ik met mijn brede kennis in Photoshop helpen met het retoucheren en/of verbeteren van hun foto's.

Achtergrond

Fotografie heb ik mijzelf aangeleerd. Door mijn achtergrond als grafisch vormgever heb ik leren omgaan met compositie, kaderen en creatief te werk gaan. Een idee omzetten naar iets dat je met iedereen kan delen. Dat is mijn doel. Om dat zo goed mogelijk te doen werk ik met de beste materialen en gebruik ik externe lichtbronnen om de juiste sfeer neer te zetten. Door digitale beeldbewerking zet ik de beelden nog extra kracht bij en ontstaan er stevige foto's die gezien mogen worden. 

De twee disciplines, fotografie en grafische vormgeving, hebben ervoor gezorgd dat ik voor en bij diverse uitgevers en reclamebureau's heb gewerkt. Ik combineer de grafische vaardigheden met de fotografie en andersom. Dat doe ik nu nog steeds. Momenteel ben ik part-time in dienst bij KAS TuinbouwCommunicatie, een uitgever in de (inter)nationale glastuinbouwsector. Met mijn eigen bedrijf richt ik mij vooral op editorial-, portret-, en reclamefotografie en bij KAS komen eigenlijk alle aspecten van fotografie aan bod. Zo ben ik een specialist, maar zonder beperkingen.